tiistai 14. syyskuuta 2010

SiltaprojektiAamu alkoi komentajakapteenin komennossa. Mirriä kutsutaan komentajakapteeniksi, koska se aloittaa aamun laittamalla huushollin järjestykseen. Se herää (turhan) aikaisin ja vaatii ihmisiä myös heräämään. Tekir usein jäisi vielä nukkumaan, mutta yleensä sekin sitten lähtee syömään. Syöminen taas on Tekirin lempiharrastus. 

Eilen sattumalta kuultiin radion liikennetiedotteista, että Dragfjärdissä on katkos lauttaliikenteessä. Olemme olleet tietoisia siitä, että Lövön lossin tilalle tulee silta. Sillan pylväät on valettu ja kansielementtien asentaminen alkoi tänään. Ihan aamusta ei lähdetty liikkeelle, mutta iltapäiväsessioon päästiin seuraamaan, kun Kemiönsaaren puoleista siltaelementtiä asennettiin paikalleen.

Päivä oli puolipilvinen, melko tuulinen, mutta muuten varsin kesäinen. Hakeuduimme paikalle kolmen maissa, jolloin oli ilmoitettu liikennekatkoksen alku. Siltaelementin asentaminen viivästyi vähän, mutta jäätiin seuraamaan sitä, koska paikkakunnalla muuten tapahtuu varsin vähän.1 kommentti:

  1. Odottaessani 4 tuntia alkoi kylmätuuli iskemään sisustaani! Uf! uf! Onneksi päästiin myös pois kotiin!

    VastaaPoista